Categories:

De coronatijd bleek het perfecte moment om eens een kritische blik te werpen op mijn website. Die had ik namelijk sinds de start van mijn zzp-avontuur niet meer bijgewerkt. Dat bleek na ruim 2,5 jaar ervaring als copywriter en journalist hoognodig. Inmiddels heb ik een ruim portfolio opgebouwd waarin duidelijk te zien is hoe verschillend de teksten zijn die ik dagelijks schrijf.

Bij het maken van deze nieuwe 2.0 versie van mijn website heb ik ook wat nieuwe vaardigheden geleerd: ik leerde digitaal tekenen (mijn logo), ik zocht uit hoe je een visueel aantrekkelijk maar toch duidelijk portfolio kan maken én ik wierp een kritische blik op mijn CV. Een zzp CV is immers niet hetzelfde als een gewone CV en vergt toch wat andere informatie.

Daarnaast kwam ik erachter dat websites bouwen een stuk lastiger is en stelde ik een doel voor de toekomst: vaker blogposts schrijven en  investeren in de plannen voor een website 3.0. Het is tenslotte je digitale visitekaartje.

Dus bij deze verwelkom ik je graag op mijn verbeterde website en nodig ik je uit om rond te kijken en vooral te lezen!

Mocht je nu nieuwsgierig geworden zijn naar mijn werk en kun je wel een schrijvende hand gebruiken? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.