Daan doedens

Reshift


”Stefanie is een superfijn persoon om mee te werken. Ze heeft aan veel projecten meegeholpen, altijd naar volle tevredenheid. Ze is snel, ze is flexibel en ze heeft een fijne pen. Ze vindt het oprecht interessant om over nieuwe onderwerpen te leren en te schrijven, dat maakt haar multi-inzetbaar. Stefanie staat hoog op het lijstje voor ongeveer elk project binnen Reshift.”

Ronald van Kouteren

Turnsupporter

“Stefanie heeft zich in korte tijd ingeleefd in onze specifieke niche markt. Ze schrijft voor ons magazine heldere en relevante teksten op basis van een beknopte briefing . Ze is pro-actief en neemt initiatief waar dat mogelijk is. Ze werkt zelfstandig en deadlines zijn nooit een probleem met haar.”


Shailinder soekhai

Incentro


“Samenwerken met Stefanie is een verademing. Of het een webtekst, een instructie of een technische referentiecasus is: Stefanie weet altijd de juiste toon te vinden. Goede kwaliteit, veelzijdig, uitermate professioneel en altijd binnen de deadlines.”

Mirjam koek

Work Ninjas

“Stefanie is een heerlijk spontane meid en enorm fijn om mee samen te werken! Er wordt geen deadline gemist en ze denkt graag mee in hoe teksten en procedures beter kunnen.”