Stefanie Katzenbauer

 

1 Dit zijn mijn notitieboeken waarin ik al mijn to-do-lijsteCopywriter tekstschrijvern en opdrachten bijhoud. Ik hou ervan om alles goed en geordend bij de hand te hebben. Vooral het afstrepen vind ik leuk!

 

2 Mijn horloge waarop ik natuurlijk de tijd bijhoud. Ik heb nog nooit een deadline gemist!

 

3 Deze Instax polaroid camera staat voor mijn fotografie hobby. Het liefst fotografeer ik flora en fauna. Tijdens een boswandeling met mij zul je dus wat geduld moeten hebben terwijl ik mijn plaatjes schiet.

 

4 Een van de objecten die ik graag fotografeer zijn kevers. Die vind ik zo leuk dat je ze ook overal in mijn woonkamer ziet terugkomen. Ik hoop ooit een curiosa kast te hebben met een mooie collectie planten en insecten.

 

5 Mijn boekenkast barst standaard uit zijn voegen. Met een Master of Arts Letterkunde heb ik natuurlijk alle klassiekers in huis en heb ik mijn eigen boekenblog. Daarnaast schrijf ik ook recensies voor Literair Nederland.

 

6 In mijn vrije tijd dompel ik me graag onder in een fantasiewereld. Een nieuwe wereld of een nieuw verhaal ontdekken en beleven via de Playstation vind ik, naast lezen, de ultieme ontspanning.