Biografie

Het had op 4 mei 1992 niet veel gescheeld of ik was een zondagskind geweest. Helaas kwam ik echter iets na twaalven ter wereld en werd ik geboren op de dag die heel Nederland het meest schijnt te haten: maandag. Daar ondervind ik zelf echter geen hinder van en zondag is alsnog mijn favoriete dag van de week.

In mijn vrije tijd ontsnap ik graag aan de realiteit door middel van een goed boek of een goede game. Daarnaast ben ik een echte huismus en kan ik uren besteden aan het voorbereiden van leuke brunches, borrels of filmavonden met vrienden. Ik schroom dan ook niet om deze evenementen, en andere mooie zaken, te verslaan en vast te leggen op Instagram.

Een studie journalistiek en een master Nederlandse letterkunde zijn de academische ondergrond voor mijn grote passies: schrijven en boeken. Inmiddels timmer ik hard aan de weg om ook op deze gebieden carrière te maken. Daarnaast ben ik als freelance journalist werkzaam voor meerdere platformen met verschillende doelgroepen en specialisaties. Voor een professionele opsomming van mijn bezigheden verwijs ik dan ook graag naar LinkedIn.